h

SP gemeenteraadsfractie bezoekt Kruidenbuurt

15 mei 2017

SP gemeenteraadsfractie bezoekt Kruidenbuurt

Foto: Marcel Lathouwers

Een afvaardiging van de SP gemeenteraadsleden in Eindhoven gingen op uitnodiging naar de Kruidenbuurt om er in gesprek te gaan met buurtbewoners. Er werd over allerhande zaken gesproken, zoals de Buurtinfowinkel, de aanwezigheid van huisjesmelkers en de nadelen die kleven aan woningsplitsing. Maar ook de Heezerweg en de Korianderstraat waren een thema. Daar wordt geregeld te hard gereden, en er is een wens voor meer groen in de buurt.

De SP gemeenteraadsleden nemen alle tips en uitspraken mee terug naar de gemeenteraad, en zullen deze informatie gebruiken wanneer mogelijk. Aan een aantal zaken zal een gepast vervolg geven worden. 

De raadsleden van de SP gaan elke maand bij een andere buurt op bezoek. Wil je dat de SP eens langskomt om te praten over jouw woonomgeving? Trommel dan een aantal buurtbewoners of de bewonersstichting op en nodig ons uit via eindhoven@sp.nl. We komen graag op de koffie.

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier