h

Meer asfalt? Dat kan Slimmer!

10 mei 2017

Meer asfalt? Dat kan Slimmer!

Foto: Jannie Visscher / Eindhovens Dagblad 9 mei 2017

De SP spant zich in voor verstandig beleid op het gebied van verkeer en bereikbaarheid. Zo heeft de SP samen met vele anderen met succes gestreden tegen de aanleg van de zogenaamde "Ruit om Eindhoven".

De bedoeling was om een nieuwe vierbaansweg aan te leggen door het mooie Dommeldal tussen Eindhoven en Helmond. Deze zou vele honderden miljoenen euro's hebben gekost en ook nog eens weinig bijdragen aan de oplossing van verkeersproblematiek.

De SP pleit voor een meer duurzame en slimmere aanpak. Zie hiervoor de ingezonden brief van SP-wethouder Jannie Visscher die op 9 mei 2017 door het Eindhovens Dagblad geplaatst is:

http://www.ed.nl/mening/meer-asfalt-dat-kan-slimmer~acef12de/

Reactie toevoegen

U bent hier