h

Leden bespreken programma en lijst Provinciale Statenverkiezingen

24 oktober 2010

Leden bespreken programma en lijst Provinciale Statenverkiezingen

Vrijdagavond 22 oktober bespraken 25 Eindhovense SP leden in het partijhuis van SP Eindhoven het concept verkiezingsprogramma en de concept kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart volgend jaar.

Het concept verkiezingsprogramma is uitgebreid doorgenomen. Enkele opmerking en aanvullingen worden meegenomen naar het regiocongres op 13 november 2010. De concept kandidatenlijst is toegelicht door de afdelingsvoorzitter Anke van Hest, die deel uit maakt van de commissie kandidatenlijst.

Bespreken van het concept verkiezingsprogramma
Bespreken van het concept verkiezingsprogramma

Nico Heijmans, de huidige fractievoorzitter van de SP in Brabant, wordt voorgesteld als lijsttrekker voor de komende verkiezingen voor Provinciale Staten in maart 2011. Heijmans woont in Den Bosch en zit al vele jaren in het Brabantse bestuur. Op de tweede plaats wordt Veerle Slegers uit Tilburg voorgesteld. Op plaats 3 staat Ron van Zeeland uit Den Bosch. Op de vierde plaats staat de eerste Eindhovense kandidaat Willemieke Arts. Eerste nieuwkomer is Nurettin Altundal uit Oss. De SP heeft nu 12 zetels in de Staten van Brabant en verwacht winst.

Tijdens het regiocongres stellen de Brabantse leden van de SP de lijst en het programma definitief vast.

U bent hier