h

Voorjaarsreisje SP Ouderen,

20 maart 2007

Voorjaarsreisje SP Ouderen,

Even als vorig voorjaar organiseert de SP – ouderen werkgroep een gezellige dag voor haar actieve, oudere leden. Dit jaar zal het reisje plaatsvinden op donderdag 10 mei a.s.
U wordt verwacht om 9.45 uur bij het oude postkantoor bij het NS station aan de stadszijde en we vertrekken precies om10.00 uur, Dus zorgt u a.u.b op tijd aanwezig te zijn.

Deze keer gaan we een bezoek brengen aan het: BOERENBONDSMUSEUM in GEMERT.

Een ‘levend’ OPENLUCHTMUSEUM dat vele mogelijkheden biedt om er een gezellige dag van te maken. Met een unieke combinatie van bezienswaardigheden die u nergens in Nederland binnen één museum vindt:

• Bijvoorbeeld: een boerderijgedeelte met levende dieren zoals die waren gehuisvest rond
1900, een bijenhal en een kinderboerderij
• Permanente en wisselende tentoonstellingen;
• Tuinen en akkers die zijn ingericht en bewerkt zoals in het begin van vorige eeuw;
• Het dorpsplein met daaraan gelegen een schop, bakhuis, smederij, klompenmakerij, café annex winkel, dorpspomp, beugelbaan en wevershuis. Dit alles is een bezoek zeker waard en er worden regelmatig demonstraties verzorgd.
Tevens kan men er een huifkartocht maken, weer even teruggaan in de tijd met de oud Hollandse Spelen, Beugelen en/op Jeu des Boules spelen. Kortom, er is van alles te doen en wij hopen er, samen met U een fijne dag van te maken.
Wij kunnen u deze reis zo voordelig aanbieden omdat de SP afdeling Eindhoven zo welwillend is geweest de kosten voor de bus voor haar rekening te nemen.

De kosten van deze, bijzonder mooie reis bedraagt: € 18, - per persoon.
Incl. entree museum, rondleiding, huifkartocht en Brabantse koffietafel. Meer inlichtingen over deze reis kunt u vinden op de website van de boerenbond http://www.boerenbondsmuseum.nl en op de SP website

Uw bijdrage à € 18, 00 p.p kunt u storten op:
Rekeningnummer 1092289844 t.n.v. mevr.H.M.M Korsten-Hovens.
Onder vermelding van SP. Ouderen Eindhoven.
I.v.m. het regelen van de bus is de sluitingtijd wanneer het geld binnen moet zijn vastgesteld op maandag 10 april a.s. Wees u er snel bij, want vol is vol en het zou jammer zijn als u deze unieke dag daardoor zou moeten missen.

In verband met de organisatie willen we graag van u weten welke van de aangeboden activiteiten uw voorkeur heeft. (I.v.m. het aantal in te zetten huifkarren) .Dit kan U duidelijk maken door de intekenlijst in te vullen.

De strook svp opsturen aan,
per e-mail: m.batenburg4@chello.nl
Per brief aan M.Batenburg, Chassélaan 73, 5623 KP Eindhoven

Met vr. Gr. Namens de SP ouderen werkgroep:
Mieke Batenburg, (Voorzitter)
Tel. 040/ 8482199
of b.g.g. 06.46333220

Voor inschrijving:

Naam: …………………………………………. Adres: …………………………………..

Aantal personen: ………….. Lidmaatschapnummer: …………………

Voorkeur aankruisen

Huifkartocht .…. oud Hollandse spelen ….. beugelen ….. jeu des boules

Gaat akkoord met de voorwaarde: handtekening: …………………………………….

U bent hier