h

Circuscapriolen op de fiets op industrieterrein Flight Forum

31 augustus 2005

Circuscapriolen op de fiets op industrieterrein Flight Forum

SP-raadslid B.Gerard heeft vragen gesteld over het lot van fietsers, die vanuit Eindhoven over de A. Fokkerlaan komen aangereden en die naar het vliegveld willen.

Normaal steken die bij het kantoor van PriceWaterhouse Cooper over en rijden dan over de oude weggetjes naar Welschap. Nu was de weg opgebroken en lieten ze fietsers ruim een kilometer omrijden, waarbij ze drie drukke wegen moesten oversteken, en waarna ze bijna op het uitgangspunt terugkwamen maar dan aan de andere kant van de weg.

B. Gerard vond dat maar raar. De fietsers ook, want een groot aantal haalt levensgevaarlijke toeren uit om de kortste weg te kunnen volgen. Daar gingen de vragen over voor de rondvraag van de raadsvergadering van 29 aug. 2005.

Tussen vraag en antwoord zaten een paar weken en wie meent, dat de gemeente niet snel kan handelen, heeft het mis. In die korte tijd had men precies de suggestie van Gerard uitgevoerd en over 40 m een noodfietspad aangelegd van betonplaten. Het kon dus niet beter. Zodoende kon Gerard zijn eigen vragen beantwoorden en werd het toch nog gezellig.

U bent hier