h

Eindhovens Meldpunt Zorg

15 februari 2019 start het Eindhovense Meldpunt Zorg. Iedereen die problemen heeft met het krijgen van goede zorg of de uitvoering daarvan, vanuit de gemeente Eindhoven, kan dit melden. Ook mensen uit het sociaal netwerk en hulpverleners kunnen een melding doen.

Het doel is de structurele problemen in de zorg in Eindhoven in kaart te brengen. Alle meldingen worden gebundeld en aan het eind van dit jaar aan de wethouder aangeboden. Indien nodig komen we tussentijds in aktie.

Er is sinds 1 januari veel veranderd in de zorg. Er zijn regelmatig signalen dat mensen geen zorg krijgen die ze wel nodig hebben. Tot nu toe worden die signalen afgedaan als incidenten. Wij maken ons zorgen over de Eindhovenaren die afhankelijk zijn van zorg en hulpverlening.

Hoe kunt u een melding doen? U kunt ons bellen op 040-2816097 en als u de voicemail inspreekt wordt u teruggebeld. Ook kunt u uw melding via mail doen: eindhoven@sp.nl Tevens gaan we naar diverse buurthuizen, daarover wordt de buurt geïnformeerd.

Het Eindhovens Meldpunt Zorg is een initiatief van de SP Eindhoven. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om zijn of haar melding te doen, ongeacht politieke overtuiging. Meldingen zijn te allen tijde anoniem.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier