h

Milieugroep nieuwe stijl

Foto: Birgit Peeters

Beste medeleden van SP-Eindhoven en omgeving

Met deze email wil het bestuur jullie uitnodigen deel te nemen aan de eerste vergadering van de nieuw te starten werkgroep Milieu.

Onze insteek met deze werkgroep is om ons bezig met het milieu in onze doelgemeenten Aalst Waalre, Best, Eindhoven, Heeze, Nuenen, Son, Sterksel en Valkenswaard.

Het bereik van de groep willen we graag voor deze werkgroep beperken tot onze eigen regio om zo optimaal mogelijk te kunnen werken aan het milieu in onze eigen werk omgeving.

Uiteraard sluiten we niet uit dat we op termijn en indien nodig samenwerkingen aangaan met externe organisaties met een bredere oriëntatie.

Onze insteek is in eerste instantie “Verbeter de wereld begin bij jezelf” en we willen dan ook kijken hoe wij als SP leden in onze regio, een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze eigen leefomgeving in de vorm van milieu, maar ook dierenrechten.

Om een eerste voorzet te doen nodigen we u uit om op 16 April deel te nemen aan onze opstart meeting. De eerste meeting zal helaas vanwege de momenteel geldende Corona maatregelen digitaal moeten, maar in de toekomst zal het weer om fysieke meetings gaan.

Lijkt het je interessant  om mee te discussiëren reageer dan op deze email via eindhoven@sp.nl

Met vriendelijke groet,

René Driessen

Algemeen bestuurslid / Medewerker secretariaat SP-Eindhoven en omstreken

Datum en tijd: 
vrijdag, 16 april, 2021 - 19:30
Waar: 
Online

U bent hier