h

Bijna 200 reacties op SP enquête zwembad Tongelreep

6 januari 2020

Bijna 200 reacties op SP enquête zwembad Tongelreep

Foto: Antonio Vaccaro

Een aantal actieve SP leden heeft van 6 december t/m 12 december een enquête afgenomen bij een aantal bezoekers van het zwembad De Tongelreep.

Het ging over de geplande sluiting van het oefenzwembad tijdens de aankomende verbouwing van het recreatiezwembad. Hierdoor is het dan niet meer beschikbaar is voor bijvoorbeeld zwemlessen of therapeutisch gebruik.

Ook werden de bezoekers gevraagd naar hun mening over de plannen voor het nieuwe recreatiezwembad. Door een herziening krimpt de oppervlakte namelijk met een derde van het oorspronkelijke plan.

Ondanks dat de SP leden wind en weer moesten trotseren (op last van de wethouder mocht niet in de ingangshal worden ge-enquêteert), konden rond 300 vragenlijsten worden uitgedeeld, waarvan bijna 200 ingevuld terugkwamen. We willen bij deze iedereen danken, die mee heeft gedaan.

Foto: Antonio Vaccaro

Inmiddels is de actiegroep aan de slag gegaan met de verwerking van de vragenlijsten. Er bleek redelijk snel dat de overwegende meerderheid, ongeveer 70% van de deelnemers, niet echt weet waar ze ergens anders naartoe kan als het oefenzwembad dicht gaat.

Een volledige samenvatting zal zo snel mogelijk beschikbaar komen en ook met de deelnemers worden gedeeld.

U bent hier