h

Nieuws, april 2011

28 april 2011

Onafhankelijke geluidsmeting steeds dringender nodig!

Steeds meer mensen zijn bezorgd over de herrie in hun woonomgeving. Niet die van de buurjongen met zijn brommer, maar die van buiten. Van de civiele en militaire vliegtuigen op Welschap, van de hooggelegen fly-over van de A58, van het steeds drukker wordende spoor en van het uitdijende bedrijventerrein naast de deur.

Lees verder
27 april 2011

Bewoners flats Sterrenbuurt laten het er niet bij zitten

Op dinsdagavond was de tweede bijeenkomst de bewoners van zeven flatcomplexen van het Woonbedrijf in de Sterrenbuurt in Woensel. De berekening van de stookkosten is vorig jaar bij veel bewoners goed fout gegaan. Daarom hebben we in maart de eerste bijeenkomst georganiseerd om de bewoners te helpen.

Lees verder
24 april 2011

De Taxbus gebruikers aan het woord

Vanaf januari 2011 zorgt een nieuw bedrijf, "De Vallei", dat de Taxbus rijdt in Eindhoven en omgeving. Hierover heeft de SP de afgelopen maanden veel klachten binnengekregen. De Vallei gaf aan dat het opstart-problemen waren. Deze zouden nu over moeten zijn. Maar is dit ook zo, of zijn de mensen het klagen moe?

Lees verder
23 april 2011

Steun het Fokuswonen

Ruim 35 jaar geleden hebben mensen met een lichamelijke handicap het initiatief voor het Fokuswonen in Nederland genomen.

Lees verder
21 april 2011

SP tegen het weren van leerlingen uit het leerlingenvervoer

Op dinsdag 19 april heeft de commissie Maatschappij en Cultuur gesproken over de bezuinigingen op het leerlingenvervoer. De kilometergrens moet volgens het plan opgerekt worden van 2 naar 6 kilometer voor kinderen in het speciaal basisonderwijs en van 4 naar 6 kilometer in het voortgezet speciaal onderwijs.

Lees verder
21 april 2011

Wethouder Helms gaat aan de slag met Floraplein

Woensdag 20 april aan het einde van een zeer zonnige en stralende werkdag kwam de Eindhovense wethouder Joost Helms naar het wijkcentrum in de Kruidenbuurt om de resultaten van 3 maanden actievoeren met betrekking tot de gevaarlijke verkeerssituatie op het Floraplein persoonlijk in ontvangst nemen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier