h

Algemene Ledenvergadering.

Woensdagavond 19 juni om 19.30 uur houden we een ledenvergadering in ons partijpand in de Poeijersstraat 39. Behalve een terugblik op de Europese verkiezingen bespreken we ook de in onze afdeling ontstane situatie doordat onze (fractie)voorzitter Murat Memis vastzit in Turkije. Hierover is eergisteren, 11 juni, een bericht op onze website eindhoven.sp.nl verschenen. Meteen na het bekend worden van de akelige situatie waarin Murat zicht bevindt kregen we bericht van Lilian Marijnissen die ons allemaal veel sterkte wenst in deze situatie. Bij deze geef ik dit graag aan jullie door.

De terugblik op de Europese verkiezingen is mede ter voorbereiding op de Partijraad van 22 juni in Amersfoort. Tijdens onze vergadering willen we ook de vrijwilligers bedanken die hebben meegewerkt aan de campagne. Veel mensen hebben hun steentje bijgedragen door posters te plakken, flyers uit te delen, langs de deuren te gaan of op een andere manier.

Tenslotte willen we vooruitblikken naar de activiteiten na de zomervakantie. We zijn van plan om regelmatig thema-bijeenkomsten te houden en bespreken graag met jullie waarover die moeten gaan. Heel graag tot ziens op 19 juni in ons partijhuis in de Poeijersstraat 39.

Hartelijke groeten, namens fractie en bestuur, Jannie Visscher, j.visscher@eindhoven.nl

Datum en tijd: 
woensdag, juni 19, 2019 - 19:30
Waar: 
Partijhuis De Poeijer, Poeijerstraat 39, Eindhoven

U bent hier